Werken bij

  • /
  • Werken bij

Wie werkt bij TING, blijft zich ontwikkelen!

Betekenisvolle bijbaan

Zoek je een betekenisvolle bijbaan naast je studie, waarbij je niet alleen anderen helpt maar ook zelf leert? Ben je goed in de actuele schoolvakken? Als huiswerkbegeleider, (assistent)vestigingsmanager of bijlescoach bij TING kun je bijdragen aan de ontwikkeling van scholieren op alle niveaus en in alle jaarlagen van het voortgezet onderwijs. Ontdek de maatschappelijke impact van werken bij TING en ervaar tegelijkertijd je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Kernwaarden

Persoonlijke ontwikkeling en oog voor ieders unieke potentieel zijn kernwaarden in onze visie op huiswerkbegeleiding. ‘Ontdek de leider in jezelf’ typeert de ‘onderstroom’ binnen TING studiecoaching, waarbij we ons laten inspireren door onder andere Sean Covey’s ‘De zeven gewoonten die jou succesvol maken!’ en ‘Verander je manier van denken om je doelen te bereiken’ (over de ‘growth mindset’) van Carol Dweck.

Voelt dit als een match voor jou?

Bekijk onze vacatures op deze pagina.

Werken bij TING betekent…

De kans om passie en plezier te combineren in een inspirerend, open en professioneel klimaat. Geniet van samenwerken met leuke collega’s en ontdek mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Zoals een oud-collega deelde:

‘Ik heb veel van jullie geleerd, bijvoorbeeld hoe je met leerlingen op zo’n manier een gesprek kan voeren dat het impact maakt. Jullie hebben me geleerd hoe ik mensen kan coachen en het beste uit hen en uit mezelf kan halen. Mijn periode als coach bij TING is heel zinvol geweest. Ik zal er rest van mijn leven dankbaar voor zijn en profijt van hebben!’

Gert-Jan, huiswerkcoach Rotterdam de Passie

VACATURES

Vacature Source

Als Source bij TING (Engels voor ‘bron’) ondersteun je onze huiswerkcoaches vanuit jouw uitmuntende kennis en ervaring in alle middelbare schoolvakken.

read more

Vacature Locatiemanager

Als locatiemanager stuur je een van onze locaties aan en draag je verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling en resultaten van de middelbare scholieren die dagelijks naar deze TING-locatie komen.

read more

Vacature huiswerkcoach

Heb jij je eigen planning op orde? Kun jij overhoren als de beste? Maak je snel een handig oefentoetsje? Weet je een fijne, opbouwende, sfeer te creëren, te inspireren, te motiveren en beslist ook te relativeren? Dan zoeken we jou!

read more

Sfeerimpressie huiswerkbegeleiding TING Houten

TING huiswerkcoaching:
in 5:37 minuten een compleet beeld!