TING is altijd op zoek naar mensen met een passie om jongeren te leren in zichzelf te geloven en hen verder te brengen in het leven.

Anders dan menig ander huiswerkinstituut richt TING zich sterk op de persoonlijke ontwikkeling van de leerlingen. ‘Word je eigen leider’ (ontdek de leider in jezelf, zouden we ook kunnen zeggen) noemen wij dat binnen TING. Onder meer het gedachtegoed van Sean Covey - ‘De zeven gewoonten die jou succesvol maken!’ - is daarbij behulpzaam. 

Als je bij ons komt werken krijg je eerst een introductietraining. Je maakt dan kennis met de TING-specifieke benadering van huiswerkcoaching: (beter) leren plannen en leren, volgens bewezen succesvolle methoden, gecombineerd met inzichten over persoonlijk leiderschapschap, waarvan  belangrijk is dat je ook zelf openstaat voor persoonlijke groei; om je leerlingen deze (growth) mindset te kunnen 'voor-leven'!

Na de introductietraining ga je aan de slag als huiswerkcoach, bijlesdocent of, wanneer je meer ervaring hebt en/of dit ambieert, als (assistent)vestigingsmanager. Daarbij gooien we je niet zomaar in het diepe: je hebt aanvankelijk ook je eigen coach, een TING-collega, die jou begeleidt en er voor je is om mee uit te wisselen of vragen aan voor te leggen. We vormen binnen TING een hecht team van enthousiaste collega’s dat met veel inzet, maar vooral ook met veel plezier, aan het grote gezamenlijke grote doel werkt: jongeren zelfstandiger, zelfbewuster en beter presterend afleveren dan toen zij bij TING binnenkwamen.

Voelt dit als een match?! Dan is werken bij TING Studiecoaching mogelijk iets voor jou!
Bekijk snel onze vacatures:

Sfeerimpressie huiswerkbegeleiding TING Houten

 

TING huiswerkcoaching: in 5:37 minuten een compleet beeld!

Meer informatie?

Bel: (030) 251 75 70

E-mail: info@ting.nl

8661-isavie-huiswerkmaken-module

dromen-001