TING Studiecoaching ondersteunt desgewenst vo-scholen (VMBO, HAVO, Atheneum, Gymnasium) en Middelbare Beroepsopleidingen (MBO) in hun ambitie om – jaar na jaar – nóg beter presterende en zelfbewustere leerlingen af te leveren. Dit begint met: heel goed luisteren naar wat uw school beweegt, tegen welke vraagstukken u aanloopt en waar uw school (on)mogelijkheden ziet. Om vervolgens samen te onderzoeken hoe TING uw school mogelijk kan ondersteunen of ontzorgen. Steeds is daarbij het uitgangspunt: een verandering moet voor uw school ook écht een verbetering zijn.

Huiswerkcoaching

TING biedt een voor Nederland unieke vorm van in-school huiswerkcoaching aan: leren leren en plannen, in combinatie met aandacht voor de groei naar persoonlijk leiderschap, gebaseerd op ‘De 7 gewoonten die jou succesvol maken’ van Sean Covey. Huiswerkcoaching in de school zelf maakt het voor scholen mogelijk om ouders een totaalconcept aan te bieden: eenmaal op weg naar huis heeft de leerling de lessen gevolgd en is het huiswerk af.

Praktische ontzorging

TING is er ook om uw school heel praktisch te ontzorgen. Door het geven van bijlessen en/of het bieden van ondersteuning tijdens begeleidingsuren, het inhalen van repetities en examentrainingen.

Thema-avonden ouders

TING verzorgt desgewenst, vaak in samenwerking met de ouderraad, thema-avonden voor ouders: ‘Hoe help ik mijn kind met zijn/haar huiswerk?’ en ‘Hoe communiceer ik met mijn puber?’

Wat vragen wij van uw school?

Als school hoeft u er alleen maar voor te zorgen dat er – na schooltijd – een geschikte ruimte beschikbaar is. Samen maken we afspraken over tijden en andere praktische zaken.TING verzorgt verder de hele (zakelijk) administratieve en praktische organisatie van de huiswerkcoaching. In overleg is het mogelijk regelingen aan te bieden aan leerlingen van uw school, bij wie thuis geen financiële ruimte is voor huiswerkcoaching.

Meer informatie?

Overweegt u, als extra service naar ouders en leerlingen, huiswerkcoaching in school aan te bieden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

TING planagenda instructievideo over:

  • Hoe maak ik een planning?
  • Okeeej en hoe werk je ermee?

Sfeerimpressie huiswerkbegeleiding TING Houten

 

TING huiswerkcoaching: in 5:37 minuten een compleet beeld!

Online huiswerkbegeleiding

Voor leerlingen van alle niveaus en leerjaren, overal in Nederland.

Lees verder>

Online bijles

Online bijles in alle vakken op alle niveaus (VMBO, HAVO, Atheneum, Gymnasium)

Lees verder>

Dit zeggen ouders....

Zoon weer grip op studie!

Onze zoon heeft praktische hand- vatten gekregen om zelfstandig en planmatig te studeren. Jan van Bergen


Doordachte formule met meerwaarde…

TING is meer dan alleen huiswerk- begeleiding. Jullie geven jongeren zo veel meer bagage mee om te groeien. Simonne Parrish Lussink-Visser

Meer informatie?

Bel: (030) 251 75 70

E-mail: info@ting.nl