Vakspecifiek

De effectiefste manier om je eindexamens te halen!

Ga jij dit jaar eindexamen havo of vwo doen? En kun je voor één of meer vakken nog wel wat hulp gebruiken bij de voorbereidingen? Meld je dan aan voor een vakspecifieke eindexamentraining via TING. Wij organiseren onze examentrainingen samen met partner Eindsprint. En ook voor herexamentrainingen kun je bij ons terecht!

Alleen ondersteuning nodig bij het maken van een goede totaalplanning, ter voorbereiding op je examen? Bezoek onze pagina ‘Integrale Eindexamentraining!

Snel weer (meer) vertrouwen krijgen..!

Tijdens onze examentrainingen gaan we in (naar keuze) 2 of 3 dagen met jou door de gehele examenstof. We werken in kleine groepjes van maximaal vijf mede-eindexamenkandidaten, waarin veel aandacht uitgaat naar oefenen en uiteraard kun je al je vragen stellen! Alles is erop gericht dat jij met (meer) vertrouwen het eindexamen voor het betreffende vak ingaat. Voor je het weet sta je met je diploma in je hand!

  • naar keuze 2 of 3 dagen training;
  • op een goed bereikbare locatie in Nederland;
  • in een groep van maximaal vijf eindexamenkandidaten;
  • samenvattingen, oefenboek per vak en online-materiaal/video’s geënt op de volledige examenstof;
  • 95% van de kandidaten die een training volgt bij TING/Eindsprint haalt het eindexamen voor dat vak!;

En heb je – onverhoopt natuurlijk! – dat specieke vak toch niet gehaald? Dan krijg je van ons een gratis herexamentraining.

Bewezen effectief materiaal!

Attentie: voor de trainingen heb jij jouw normale boeken niet nodig! We werken met (bewezen) effectieve, oefenboeken en samenvattingen van Examenoverzicht.nl. Deze bevatten de gehele officiële examenstof voor het eindexamen. Je ontvangt deze materialen in hardcopy en je hebt toegang tot het digitale oefenmateriaal. Zodat je letterlijk geen onderwerp overslaat! En met de ExamenOverzicht App heb je altijd de begrippen en examenstof bij de hand. Handig als je vlak voor een toets of examen nog iets wilt opzoeken.

Onze examentrainers

Onze trainers munten uit in hun vakgebied en hebben een glasheldere kijk op de examenstof. Ze hebben (daardoor) binnen no-time scherp wat er voor jou nodig is om je examen te halen!

Vakken

Je kunt in de onderstaande havo- en vwo-vakken een examentraining of herexamentraining volgen. Al deze trainingen bieden we aan tijdens vakanties of tijdens weekenden!

Korting van € 20,- per training

Na aanmelding ontvang je een vragenlijstje waarin je aangeeft dat je via de TING-site bekend bent geworden met de examentraining van Eindsprint.
Het bedrag van € 20,- per training wordt dan automatisch teruggestort.

Waar en wanneer?

De examentrainingen vinden plaats in de schoolvakanties of tijdens weekenden. Je kunt examentraining volgen in de volgende steden in Nederland: AmsterdamUtrechtDen Haag, Groningen, Eindhoven, Nijmegen. Voor meerdere vakken examentraining volgen is uiteraard ook mogelijk! Je kunt dit dan verdelen over verschillende (dicht bij elkaar gelegen) locaties en/of over verschillende vakanties of weekenden

Hoe ziet een examentrainingsdag eruit?!

Hieronder vind je een globale indeling van een trainingsdag. Elke trainingsdag bestaat uit blokken van ongeveer anderhalf uur met daartussen pauzes. Tijdens deze blokken bespreek je de examenstof en oefen je verschillende examenonderwerpen. Elke pauze staat er koffie, thee en fruit voor je klaar.

Blok 1 Uitleg en oefening Examenonderwerp A, B 10:00 – 11:30
Pauze Koffie, thee en fruit Benen strekken en ontspanning 11:30 – 11:45

Blok 2 Uitleg en oefening Examenonderwerp C, D 11:45 – 13:15
Pauze Koffie, thee en fruit Benen strekken en ontspanning 13:15 – 13:45

Blok 3 Uitleg en oefening Examenonderwerp E, F 13:45 – 15:15
Pauze Koffie, thee en fruit Benen strekken en ontspanning 15:15 – 15:30

Blok 4 Uitleg en oefening Examenonderwerp G, H 15:30 – 17:00

Aanmelden

Na aanmelding ontvang je een vragenlijstje waarin je aangeeft dat je via de TING-site bekend bent geworden met de examentraining van Eindsprint.
Het bedrag van € 20,- per training wordt dan automatisch teruggestort.

(030) 251 75 70

info@ting.nl

Ontvang gratis tips & adviezen