Online TING planagenda-training, 45 minuten instructiesessie: om je zekerder te voelen!

Herken je dit: je kijkt pas op het laatste moment in je agenda, je hebt geen overzicht of weet niet meer wat je moet leren. Je krijgt er soms misschien zelfs stress van. En je cijfers vallen tegen. Je huiswerk slim plannen en je aan jouw planning houden kan, mede door allerlei afleiding, inderdaad o zo lastig zijn!

TING planagenda, dé planagenda voor middelbare scholieren

Bij TING werken we met de TING planagenda, ontwikkeld op basis van onze jarenlange ervaring met scholieren en plannen. Ben je van plan (en gemotiveerd!) om met deze agenda te gaan werken? Maar denk je dat je wel wat hulp kunt gebruiken om 'op gang te komen' met plannen, je zekerder te voelen en te ontdekken wat er nodig is om afspraken met jezelf ook echt na te komen? (Klik hier om de agenda aan te schaffen.) 
Dat kan! @Ouder(s)/verzorger(s): boek desgewenst voor uw kind een online planagendatraining. In een 45 minuten-sessie nemen we hem of haar coachenderwijs mee door de planmethode. We oefenen aan de hand van het actuele huiswerk. Zonodig/desgewenst kunt u één of enkele extra coachingssessies boeken, ter stimulering en bemoediging, zodat de nieuw verworven vaardigheid nog meer kans krijgt om te beklijven.

De voordelen

  • Je krijgt een duidelijke instructie en gaat onder begeleiding van de huiswerkcoach - heel concreet en gericht - aan de slag met het oefenen met plannen in de agenda, gegeven het actuele huiswerk voor school.
  • De huiswerkcoach kan snel inschatten waar het ‘m precies in zit dat het plannen (en je aan de planning houden) jou nog niet goed lukt en - coachenderwijs - bemoedigende tips geven.
  • Je krijgt waardevolle extra aanwijzingen: over het inschatten (en noteren) van tijd en het markeren van toetsen, waardoor de planmethode nog beter voor je gaat werken.
  • Ook hoor je wat er nu precies voor nodig is om een oude gewoonte (lees: niet plannen) succesvol om te zetten in een nieuwe gewoonte (wel plannen, in een planagenda)!

Tarief online agendatraining

€ 35,- 

In het genoemde bedrag begrepen: 

online instructie door TING-huiswerkcoach, oefenen a/d hand van actueel huiswerk, bemoediging en tips voor 'hoe maak ik van plannen een goede gewoonte'. 

Niet inbegrepen:

  • speciale TING planagenda (noodzakelijk) à €14,95 excl. verzendkosten (prijsstelling voorjaar 2022). Klik hier om de agenda aan te schaffen.
  • Markeerstiften: groen, geel, blauw, roze  

 

Banner aanmelden agendatraining 1

 

TING planagenda instructievideo over:

  • Hoe maak ik een planning?
  • Okeeej en hoe werk je ermee?

TING planagenda

Ting agenda omslag2023 en open agenda voor module gebruikt

 

Waarom een nieuwe planagenda op de markt? lees verder>

Negen voordelen van plannen op papier. Lees verder>

'Alles staat toch  in magister wat moet ik met een planagenda? Lees verder>

Beter slapen door het plannen van je huiswerk! Lees verder>

Speciale TING planagenda

Met de TING-agenda heb ik veel meer overzicht. Ik hoef niet elke keer meer na te denken wat ik nu precies moet gaan doen. Het geeft mij veel meer rust en ik ben minder tijd kwijt aan mijn huiswerk! 

Jigal, leerling