Planagenda

 • /
 • Planagenda

TING planagenda voor school

Dé planagenda voor middelbare scholieren. Eenvoudig en effectief. Deze agenda helpt jou je huiswerk voor school slim te plannen. En stimuleert je om je aan je planning te houden. Met dagelijks: helder overzicht over taken, bewuste keuzes maken (wat doe ik vandaag wel/wat niet), meer rust en focus. De winst? Betere cijfers en meer tijd over voor leuke dingen!

Eigentijds & inspirerend

Hippe schoolagenda, levendige kleuren, rustige planpagina’s, maandelijkse inspiratie-quote, leeslintje, boekentasproof!

Hoera voor plannen op papier!

Als je iets opschrijft onthoud je het beter 

Kleurmarkeringen stimuleren je brein 

Overzicht op dag en week
Eenvoudig vooruitkijken

Kenmerken

 • Overzichtelijke, rustige, weekindeling
 • Dagelijks agendadeel & planningdeel
 • Heldere instructies voor tijdbewust plannen (in minuten)
 • Waarom zou ik plannen? Antwoorden op waarom-vragen over plannen!
 • Checklist ‘heb ik slim gepland?!’
 • Toetsmomenten extra laten opvallen
 • Toetsweekplanner (te downloaden)
 • Maandelijkse inspiratiequotes
 • Formaat: 18,5 b x 28.5 h
 • Soft cover
 • Vereist: roze, groene, gele, blauwe markeerstift benodigd (niet inbegrepen)

Bestellen

Losse exemplaren

Losse exemplaren van de TING planagenda zijn te bestellen in onze webshop à € 18,95.
Portokosten: € 2,99 voor bestellingen tot € 20 (daarboven geen porto).
Houd er rekening mee dat de agenda wordt geleverd exclusief markeerstiften.

Staffelkortingen 

 • Bij 10 of meer exemplaren: 5% korting
 • 20+: vraag offerte aan via info@ting.nl

Neem contact met ons op voor een offerte.

Super agenda voor een brugpieper. Hartstikke blij met deze agenda,zal mijn dochter goed van dienst kunnen zijn in haar eerste jaar op de middelbare school.
Divorce1
Super agenda voor een brugpieper. Hartstikke blij met deze agenda,zal mijn dochter goed van dienst kunnen zijn in haar eerste jaar op de middelbare school.
Divorce1
Wat een effectieve en leuke planagenda voor leerlingen! Wat een goede en leuke planagenda. Met een heldere planmethode, die in de agenda zelf (en in een youtubefilmpje via qr code) wordt uitgelegd. Het helpt ...
Lees meer
Willem076
Wat een effectieve en leuke planagenda voor leerlingen! Wat een goede en leuke planagenda. Met een heldere planmethode, die in de agenda zelf (en in een youtubefilmpje via qr code) wordt uitgelegd. Het helpt echt om beter te plannen. Er is ook veel schrijfruimte. En schooltasproof; wel zo handig!
Willem076
Handig plannen voor pubers. Voor de 3x op een rij heb ik de TING agenda's gekocht. Onze dochters gaan naar de 3e en 6e klas. Ze werken er thuis graag mee. Plannen wordt handiger, ...
Lees meer
VeraLeerlingVWO6
Handig plannen voor pubers. Voor de 3x op een rij heb ik de TING agenda's gekocht. Onze dochters gaan naar de 3e en 6e klas. Ze werken er thuis graag mee. Plannen wordt handiger, tijd voor andere activiteiten beter planbaar en ze hebben overzicht op korte en lange termijn. Erg prettig om thuis mee te werken (en minder discussies ;-)!
VeraLeerlingVWO6
Een overzichtelijke agenda om mee te leren plannen. Een handige agenda met goed uitgelegd systeem om te plannen, ook in een video. Als je moeite hebt om je ertoe te zetten om huiswerk te ...
Lees meer
Claessebaas
Een overzichtelijke agenda om mee te leren plannen. Een handige agenda met goed uitgelegd systeem om te plannen, ook in een video. Als je moeite hebt om je ertoe te zetten om huiswerk te gaan plannen, verwacht ik dat deze agenda je het zetje en een goede werkwijze gaat geven om dit wel te gaan doen. De agenda is aantrekkelijker vormgegeven en steviger dan een andere eerder gekochte planagenda en er is wat meer ruimte om te schrijven.
Claessebaas
Fijne, overzichtelijke agenda! De TING planagenda is erg fijn in gebruik! Heb deze vorig jaar al gebruikt en dat beviel goed, dus dit jaar weer besteld. Er is veel ruimte en het is fijn ...
Lees meer
Annika Hoeben
Fijne, overzichtelijke agenda! De TING planagenda is erg fijn in gebruik! Heb deze vorig jaar al gebruikt en dat beviel goed, dus dit jaar weer besteld. Er is veel ruimte en het is fijn opgedeeld in deadlines en to-do ruimte. Ook is de uitleg van de werkwijze voorin erg handig! Een aanrader!
Annika Hoeben
Betere resultaten en meer overzicht dankzij deze agenda. Deze agenda is geweldig! Het helpt mij om op een effectieve manier mijn huiswerk in te plannen. Dit geeft mij meer overzicht en rust, waardoor ik ...
Lees meer
MichielPF
Betere resultaten en meer overzicht dankzij deze agenda. Deze agenda is geweldig! Het helpt mij om op een effectieve manier mijn huiswerk in te plannen. Dit geeft mij meer overzicht en rust, waardoor ik mijn taken sneller en effectiever kan uitvoeren. Ook de handige checklists zorgen ervoor dat ik geen taken over het hoofd zie. Verder past de agenda makkelijk in mijn schooltas en ziet er trendy uit. Ik kan deze planagenda iedereen aanraden!
MichielPF
"Ik weet nu elke middag precies wat ik moet gaan doen. Ik heb overzicht, een rustiger hoofd en ik ben eerder klaar met mijn huiswerk."
Anoniem
"Ik weet nu elke middag precies wat ik moet gaan doen. Ik heb overzicht, een rustiger hoofd en ik ben eerder klaar met mijn huiswerk."
Anoniem
"Ik noem dit mijn anti-stress agenda 😉 overzichtelijk, duidelijke instructies, veel ruimte om te plannen en – pfff, gelukkig! – nice om te zien."
Anoniem
"Ik noem dit mijn anti-stress agenda 😉 overzichtelijk, duidelijke instructies, veel ruimte om te plannen en – pfff, gelukkig! – nice om te zien."
Anoniem
Top planagenda. De TING planagenda is super handig en overzichtelijk om mee te plannen! De agenda heeft genoeg ruimte voor elke dag om het huiswerk op te schrijven en in te plannen. Daarnaast geven ...
Lees meer
Emmatjee
Top planagenda. De TING planagenda is super handig en overzichtelijk om mee te plannen! De agenda heeft genoeg ruimte voor elke dag om het huiswerk op te schrijven en in te plannen. Daarnaast geven de verschillende kleuren rust in het gebruik van de agenda. Duidelijke instructievideo ook voor als je het nog niet helemaal begrijpt. Al meerdere jaren in gebruik en nog steeds tevreden, een aanrader!!
Emmatjee
Topagenda voor planbazen in spé. Sla je een dag voor de toets dat dikke schoolboek pas open ? Raak je snel het overzicht kwijt over alles wat je moet doen ? Geeft die berg huiswerk...
Lees meer
DCMW
Topagenda voor planbazen in spé. Sla je een dag voor de toets dat dikke schoolboek pas open? Raak je snel het overzicht kwijt over alles wat je moet doen? Geeft die berg huiswerk je een gevoel van onrust? Dan is deze planagenda iets voor jou. Vanuit mijn werk als programmabeheerder wereldburgerschapseducatie kom ik regelmatig met jongeren in aanraking die moeite hebben met plannen en hier stress van ondervinden. Met deze agenda krijgen ze meer grip op hun taken. TING heeft een handig plansysteem met kleuren en vakjes ontwikkeld, waarmee je je huiswerk gemakkelijk categoriseert, ‘in behapbare stukjes opknipt’ en inplant. De agenda is lekker groot, dus er is ruimte genoeg om al jouw taken, toetsen én activiteiten in je vrije tijd te noteren. Ideaal!
DCMW

TING planagenda instructievideo over:
- Hoe maak ik een planning?
- Okeeej en hoe werk je ermee?