Vakspecifieke bijles (online), ook in de zomer! (alle plaatsen in Nederland)

Scoor je laag voor een of meer vakken? Heb je behoefte aan (vaker) persoonlijke uitleg en oefenen, om alles écht goed te begrijpen en zo goed voorbereid toetsen in te gaan? En/of heb je - om welke reden dan ook - een achterstand opgelopen, die je moet zien bij te spijkeren? Volg een aantal online bijlessen via TING! Om vakken waar je moeite mee hebt weer op de rit te krijgen en achterstanden weg te werken. Zodat ook die lastige vakken weer een beetje leuk worden! 

Zomerse bijspijkeruurtjes!
Ook in de a.s. zomervakantie kun je bij ons voor online bijlessen terecht/ een vliegende start van het nieuwe schooljaar en een boost van je vertrouwen dat je het echt wel kunt! lees verder>

Vakspecifieke bijles offline / thuis

Alleen mogelijk in Houten, bij Utrecht. lees verder >

Generieke bijles (support-uur) online (alle plaatsen in Nederland)

Heb je behoefte aan ondersteuning over de gehele linie van het huiswerk voor school? Vind je plannen bijvoorbeeld nog steeds heel moeilijk? Heb je moeite met focus houden? Kun je bij veel vakken extra uitleg en/of overhoormomenten goed gebruiken? Je krijgt eén-op-één begeleiding van een ervaren huiswerkcoach. Jullie nemen de agenda door, stellen prioriteiten, plannen bij en bespreken en oefenen de stof van moeilijke vakken. En passant krijg je coaching: hoe je het plannen, maken en leren van je huiswerk (nog) slimmer en effectiever kunt aanpakken. Bewezen succesvol en bemoedigend bij leerlingen met diagnose AD(H)D, dyslectie/dyscalculie, autisme of wat ook dat in de weg zit om te ‘shinen’. Lees verder ?