Goed plannen en je aan jouw planning houden (!) kan o zo lastig zijn! Je kijkt pas op het laatste moment in je agenda, je hebt geen overzicht of weet niet meer wat je moet leren. Het leidt tot stress en tegenvallende schoolprestaties. Leer zelfstandig je huiswerk te structureren en te plannen bij TING, met behulp van een speciale agenda en planmethode. En ontdek wat er precies nodig is om jezelf ook echt aan de afspraken met jezelf te houden!
Besluit je de Agendatraining bij ons te gaan volgen? Dan betekent dit dat je twee middagen per week, gedurende twee achtereenvolgende weken één uur naar TING komt. De training behelst dus in totaal 4 uur, verspreid over 4 middagen. 

Dag 1: uitleg over en instructie TING-agenda.

Vervolgens ga je zelfstandig aan de slag met het bijwerken van de agenda volgens de nieuw aangeleerde methode. Uiteraard helpen we je daarbij. In de resterende tijd ga je aan de slag met je huiswerk. Aan het eind van het uur nemen we je agenda nog een keer door, om te zien of je deze goed hebt bijgewerkt.

Overige dagen: vertrouwd raken met/inslijten nieuwe planmethode.

Je komt naar ons toe en maakt zelfstandig je planning volgens de nieuw aangeleerde methode. We nemen vervolgens samen de agenda door en geven je tips en adviezen hoe het nog beter of efficiënter kan. In de resterende tijd ga je aan de slag met je huiswerk. Aan het eind van het uur nemen we je agenda weer samen door, om te zien of je deze goed hebt bijgewerkt.

De voordelen:

  • Je gaat onder begeleiding van de huiswerkcoach - heel concreet en gericht - aan de slag met het oefenen met plannen in de agenda.
  • De huiswerkcoach kent de planmethode van de 1 blik door en kan bijgevolg snel inschatten waar het ‘m precies in zit dat het plannen (en je aan de planning houden) nog niet goed lukt en dit coachenderwijs bijsturen.
  • Je krijgt waardevolle extra tips: over het inschatten (en noteren) van tijd en het markeren van toetsen, waardoor de planmethode nog beter voor hem/haar gaat werken.
  • Ook hoor je wat er nu precies voor nodig is om een oude gewoonte (lees: niet plannen) succesvol om te zetten in een nieuwe gewoonte (wel plannen: met de 1 blik)!

Tarieven Agendatraining

In het genoemde bedrag begrepen:

  • Uitleg speciale agenda en planmethode & instructie
  • Gedurende twee achtereenvolgende weken twee dagen per week één uur begeleiding bij agendabeheer.
  • Drinken en versnapering

Kosten: € 100
Niet inbegrepen: speciale TING-agenda en markeerstiften € 22,50 (verplicht)

 

Banner aanmelden agendatraining 1

Speciale TING agenda

Met de TING-agenda heb ik veel meer overzicht. Ik hoef niet elke keer meer na te denken wat ik nu precies moet gaan doen. Het geeft mij veel meer rust en ik ben minder tijd kwijt aan mijn huiswerk! 

Jigal, leerling