Online bijles Amersfoort

Online bijles Amersfoort

Woon jij in Amersfoort en scoor je laag voor een of meer vakken? Heb je behoefte aan (vaker) persoonlijke uitleg en oefenen, om alles echt goed te begrijpen en zo goed voorbereid toetsen in te gaan? En/of heb je – om welke reden dan ook – een achterstand opgelopen, die je zo snel mogelijk wilt bijspijkeren? Volg een aantal online bijlessen via TING. Om precies de vakken waarmee je moeite hebt weer op de rit te krijgen en achterstanden weg te werken. Zodat ook de lastige vakken weer een beetje leuk worden!

Twijfel of ‘online’ gaat werken?

Twijfelt u of online bijles voor uw zoon of dochter wel gaat werken? Belangrijk om te weten: uw kind en de bijlescoach werken in de gezamenlijke online omgeving, waarbij ze elkaar voortdurend zien en horen. Via wederzijds schermen delen nemen coach en leerling de stof door, geeft de coach opdrachten en voorziet gemaakte opdrachten van feedback. Soms werkt de coach ook met een whiteboard, voor uitleg. Alles is gericht op optimale begeleiding, alsof je thuis samen aan de keukentafel zit. Onze ervaringen tijdens de coronaperiode wijzen uit dat online bijles voor de meeste jongeren zeker zo goed werkt als de traditionele vorm. Bel ons gerust, in geval van twijfel of vragen: T (030) 2517570 of info@ting.nl

Bijles bij TING betekent:

  •  online bijles, gehele jaar door.
  •  vakspecifieke, individuele, begeleiding. Waarbij je de stof van het vak dat je lastig vindt herhaalt/opfrist/bijspijkert, heldere uitleg krijgt, vraagstukken doorneemt die je nog moeilijk vindt en onder begeleiding oefent en opdrachten maakt. Ook: het  doornemen van een repetitie of so die niet zo goed ging.
  • ook tijdens de zomervakantie: gericht op bijspijkeren, extra oefenen, stof nog beter doorgronden.
  • bijles in alle vakken op alle niveaus (VMBO, HAVO, Atheneum, Gymnasium)
  • ervaren en deskundige bijlesdocenten, die op een natuurlijke manier overweg kunnen met jongeren.
  • moment van de bijles uiterst flexibel af te stemmen, mede dankzij de online setting.
  • eenmaal de aanvraag binnen gaan wij direct op zoek naar een geschikte online-bijlesdocent. In de meeste gevallen is deze binnen twee werkdagen gevonden.
  • na elke bijles ontvangen leerling en ouders/verzorgers een verslagje, van de voortgang en vorderingen tijdens de bijles.
  • voorwaarde om samen te kunnen werken: je hebt een laptop/pc en een smartphone.

Tarieven bijles

€ 34,- per uur.

Scholen in Amersfoort

TING biedt online bijles aan voor leerlingen van de volgende scholen:

Het Nieuwe Eemland, Mavo Muurhuizen, ’t Hooghe Landt, GSG Guido, Yuverta vmbo mavo Amersfoort, Joh van Oldenbarnevelt Gymnasium, Openbaar Lyceum De Amersfoortse Berg, ’t Atrium, VMBO Trivium College, Amsfort College, Vathorst College, Farel College, Corderius College, Het Element Kaliumweg, Van Lodenstein College.