Utrecht

Utrecht de Passie (in school)

Sinds schooljaar 2015/2016 verzorgt TING de huiswerkbegeleiding en bijlessen voor leerlingen van de Passie Utrecht. Je vindt ons op de eerste verdieping van het schoolgebouw. Na je laatste les loop je zo naar het lokaal met rustige werkplekken.

Jouw grootsheid!

TING staat klaar voor alle de Passieleerlingen. Ons doel is jou te ondersteunen bij het ontdekken van je eigen grootsheid. We focussen op leren plannen, leren leren en ‘Word je eigen leider!’. Het verschil met de huiswerkklas van de Passie zelf is dat de begeleiding intensiever en op maat is. TING helpt jou op je unieke leer-persoonlijke reis!

Openingstijden

De huiswerkcoaching is van maandag tot en met vrijdag van 15.00 – 18.00 uur in het gebouw van de Passie Utrecht. De (online) bijlessen vinden op afspraak plaats.

Plannen

Vanaf dag 1 start jij met leren plannen in een echte planagenda en ontdek je hoe jij je aan de planning kunt houden, begeleid en aangemoedigd door enthousiaste en getrainde huiswerkcoaches. De winst? Overzicht, rust in je hoofd, mooiere schoolresultaten en minder discussies thuis! Toetsweekstress? Wij helpen je met het maken van een slimme toetsweekplanning!

Leren

Tijdens jouw TING-middagen verkennen we ook ‘leren leren‘. Ontdek, aan de hand van het huiswerk, welke aanpak voor jou werkt bij elk schoolvak. Neem deel aan slimme workshops. De huiswerkcoach bekijkt je maakwerk, overhoort, geeft advies, beantwoordt vragen. En laat jou reflecteren op een behaalde onvoldoende. Volgende keer pak je het net iets handiger aan!

Word je eigen leider

Ontdek de leider in jezelf vormt de ‘onderstroom’ van de huiswerkbegeleiding, o.m. geïnspireerd door Covey’s ‘De 7 gewoonten die jou succesvol maken!’ en de ‘growth en ‘fixed mindset’ van Carol Dweck. Je leert over de kracht van zelfreflectie en laat al snel meer verantwoordelijkheid en motivatie zien.

Ziek of dag gemist?

Middag gemist? Je kunt deze, in overleg, nog in dezelfde week of de week daarna inhalen. Bij ziekte kun je, in overleg, online huiswerkbegeleiding krijgen. Let op: online begeleiding start meestal op de dag na ziekmelding.

Bijles

Sta je voor een vak onvoldoende, loop je achter of heb je er gewoon wat meer moeite mee? TING verzorgt bijlessen in bijna alle vakken, van brugklas tot en met eindexamen. Flexibel in te plannen, ook ’s avonds of in het weekend. Let op: de bijlessen zijn online!

Studiekeuzeadvies

Sta je voor de keuze van een studie? Heb je nog geen idee? Twijfel je nog? Moet je snel beslissen vanwege een numerus fixus? Of ben je al begonnen aan een studie en merk je dat-ie toch niet bij je past? Ontdek welke studie werkelijk bij wie jij, ten diepste, bent aansluit: via TING’s gerichte studiekeuzetraject onder leiding van een professionele studiekeuzeadviseur.

De kracht van de verbinding

TING is een commercieel instituut binnen de schoolmuren. Het contact met school is open en warm, wat positief bijdraagt aan de ontwikkeling die leerlingen doormaken bij TING. De Passie én TING geloven beide in de kracht van de verbinding. De communicatie in de ‘driehoek’ ouders en kind, school (vakdocenten, mentoren en zorgcoördinatoren) en TING is daardoor direct en transparant.

Luisteren met een wijs hart

TING staat voor ‘Luisteren met een wijs hart’. Met een wijs hart luisteren wij naar u, uw kind en de vertegenwoordigers van school. Dat is steeds het uitgangspunt. Met als doel: samen van harte te erkennen wat er speelt en de leerling vandaaruit begeleiding op maat te bieden.

Workshops ouders

Elk jaar organiseert TING in samenwerking met school de workshops ‘Hoe begeleid ik mijn kind thuis?’ en ‘Hoera, mijn kind zit in de brugklas!’ Deze interactieve sessies bieden ouders handige tips en inzichten om de begeleiding thuis soepeler te laten verlopen.

Graag tot ziens op de Passie!
Team TING studiecoaching – de Passie Utrecht

Tarieven

Tarieven TING

Onze huiswerkcoaches in Utrecht

Sanne van Diepen

Huiswerkcoach

Jara Rutgers

Huiswerkcoach

Nina Victoria van der Blonk

Huiswerkcoach

Simone den Hartog

Huiswerkcoach