Huiswerkbegeleiding in Houten

Huiswerkbegeleiding in Houten

Waarom kiezen voor TING?!

Doeltreffend plannen

Bij TING huiswerkbegeleiding in Houten start je vanaf dag 1 met leren plannen in een echte planagenda. En ontdek je hoe jij je aan de planning kunt houden, begeleid en aangemoedigd door enthousiaste en getrainde huiswerkcoaches. De winst? Overzicht, rust in je hoofd, mooiere schoolresultaten en minder discussies thuis! Toetsweekstress? Wij helpen je met het maken van een slimme toetsweekplanning!

Effectief leren leren

Tijdens de huiswerkbegeleiding bij TING in Houten verkennen we ook het ‘leren leren‘. Je neemt deel aan slimme workshops. De huiswerkcoach bekijkt je maakwerk, overhoort, denkt mee over welke aanpak voor jou het best werkt, stimuleert je om te oefenen en beantwoordt vragen. Bij een onverhoopte onvoldoende pak je het volgende keer handiger aan!

Word je eigen leider!

Ontdek de leider in jezelf!‘ vormt de ‘onderstroom’ van de huiswerkbegeleiding door TING in Houten, o.m. geïnspireerd door Covey’s ‘De 7 gewoonten die jou succesvol maken!’ en de ‘growth en ‘fixed mindset’ van Carol Dweck. Je leert over de kracht van zelfreflectie en laat al snel meer verantwoordelijkheid en motivatie zien.

Waar in Houten?

De huiswerkbegeleiding wordt gegeven in Wijkcentrum/Cultuurhuis Schoneveld in Houten-Zuid, vlakbij station Houten Castellum. Adres: Zonnehout 36, 3991 MX in Houten. T 030 2517570. E-mail: info@ting.nl.

Openingstijden

Van maandag tot en met vrijdag is TING huiswerkbegeleiding Houten geopend. Je bent welkom vanaf 15.00 uur. De inhoudelijke coaching start om 15.30 uur en eindigt om 18.30 uur. Daarna kun je tot 19.00 uur rustig je huiswerk afronden.
Ziek of dag gemist?
Middag gemist? Je kunt deze, in overleg, nog in dezelfde week of de week daarna inhalen. Bij ziekte kun je, in overleg, online huiswerkbegeleiding krijgen. Let op: online begeleiding start meestal op de dag na ziekmelding.

Huiswerkbegeleiding in Houten

Wie komen er naar TING huiswerkbegeleiding in Houten?

Scholieren van de volgende scholen komen naar TING in Houten: College de Heemlanden, Het Houtens, Cals College, Oosterlicht College, Lek en Linge, KWC Culemborg, Utrechts Stedelijk Gymnasium, St.Bonifatiuscollege, Christelijk Gymnasium Utrecht, Ichtus Veenendaal en de Passie Utrecht.

Bijles

Sta je voor een vak onvoldoende, loop je achter of heb je er gewoon wat meer moeite mee? TING huiswerkbegeleiding in Houten verzorgt ook Bijles in bijna alle vakken, van brugklas tot en met eindexamen. Flexibel in te plannen, ook ’s avonds of in het weekend. Let op: de bijlessen zijn online!

Studiekeuzeadvies

Sta je voor de keuze van een studie? Heb je nog geen idee? Twijfel je nog? Moet je snel beslissen vanwege een numerus fixus? Of ben je al begonnen aan een studie en merk je dat-ie toch niet bij je past? Ontdek welke studie werkelijk bij wie jij, ten diepste, bent aansluit: via TING’s gerichte studiekeuzetraject onder leiding van een professionele studiekeuzeadviseur in Houten.

Luisteren met een wijs hart

TING staat voor ‘Luisteren met een wijs hart’. Met een wijs hart luisteren we bij TING huiswerkbegeleiding Houten naar u, uw kind en de vertegenwoordigers van school.
Dat is steeds het uitgangspunt. Met als doel: samen van harte te erkennen wat er speelt en de leerling vandaaruit begeleiding op maat te bieden.

Graag tot ziens!
Team TING huiswerkbegeleiding – Houten, cultuurhuis Schoneveld

Tarieven

Tarieven TING Houten

Onze huiswerkcoaches in Houten

Sanne Jansen

Huiswerkcoach

Sanne van Diepen

Huiswerkcoach

Gwenn Smulders

Huiswerkcoach

Nora Dirkx

Huiswerkcoach

Lielé Lataster

Huiswerkcoach

Maud Ducrot

Huiswerkcoach

Leen Roke

Huiswerkcoach