Waarom heet huiswerkbegeleiding bij TING ‘huiswerkcoaching’?

Bij TING spreken we niet over huiswerkbegeleiding maar over huiswerkcoaching. Het verschil zit ’m in de manier waarop. Waar gewone huiswerkbegeleiding uitgaat van principes als ‘aangeven en opvolgen, sturen en controleren,’ gaan we erbij TING vanuit dat jij beschikt over een uitstekend zelfsturend vermogen, mits je regelmatig ‘reflecteert’, jezelf afvraagt: hoe pak ik het tot nu toe aan? Hoe zou anders, handiger of effectiever kunnen? Wat kan ik daar zelf aan doen?
Onze huiswerkcoaching activeert, bemoedigt en ondersteunt de bewustwording (en het zelfvertrouwen!) dat oplossingen altijd voorhanden zijn, tenminste…. als je er maar actief naar op zoek wilt gaan!

Anders gezegd: bij TING leer je jezelf recht oprecht in de ogen te kijken: zonder beperkende gedachten van ‘ik kan het niet’ of ‘het is de schuld van de docent’. Je dient immers niemand door jezelf kleiner voor te doen dan je bent. Je maakt je eigen keuzes. En… creëert daarmee je eigen succes!

‘Every child is born a genius’ is de uitgangsgedachte bij TING. Het gaat er ons om dat jij in jouw unieke grootsheid kan stralen, op school en daarbuiten. Dit hangt niet van iemand anders af; begint bij: zelf verantwoordelijkheid nemen voor je leven. En dus ook voor je huiswerk.

Deze ‘Word je eigen leider!’benadering van TING maakt huiswerkbegeleiding tot huiswerkcoaching!

inschrijven huiswercoaching

Meer informatie?

Bel: (030) 260 09 69

E-mail: info@ting.nl