‘Pubers kunnen niet plannen’  wordt vaak gezegd. Dat zien we bij TING anders. Pubers kunnen wel degelijk plannen. Er zijn na school alleen veel te veel andere leuke en belangrijke afleidende prikkels, die het lastig maken om te plannen en je aan de planning te houden. En je moet er natuurlijk wel met je hoofd bij zijn, als de docent het huiswerk in de klas opgeeft.

prioriteiten-001

 

Stress...

Heb jij regelmatig stress van je huiswerk? Weet je vaak niet wat je ook alweer moet doen of wanneer het klaar moet zijn? Leer je vaak op het laatste moment en ga je dan ‘met je boeken naar bed’?  
Wat zou je ervan vinden als je de dag voor een toets voor de verandering eens alleen nog maar hoeft te herhalen, omdat je slim hebt gepland?
Bij TING leer je je huiswerk efficiënt te structureren en te plannen. Je deelt je huiswerk hiervoor in overzichtelijke blokjes op. En plant die blokjes vervolgens op zo’n manier in dat je voldoende tijd overhoudt voor alle andere leuke dingen van het leven. Jouw huiswerkcoach houdt vinger aan de pols of jij zelf goed weet wat je wanneer af moet hebben of beheersen. Logisch, want de basis is natuurlijk dat je weet wat je moet doen!

Speciale agenda

Om het plannen goed onder de knie te krijgen werken we bij TING met een speciale agenda. Het grote verschil met de normale schoolagenda is dat je er ook écht in kunt plannen: er is ruimte om per dag op te schrijven wat je voor die dag moet doen. Je vinkt af wat ingepland is en kleurt in wat je gedaan hebt. Op die manier zie je letterlijk in één oogopslag wat je moet doen, wanneer het klaar moet zijn en hoe je ervoor zorgt dat alles op tijd af en geleerd is. Niet half, maar volledig en goed!

‘Met de TING-agenda heb ik veel meer overzicht. Ik hoef niet elke keer meer na te denken wat ik nu precies moet gaan doen. Het is fijn om af te vinken, het geeft mij veel meer rust en ik ben minder tijd kwijt aan mijn huiswerk!’

inschrijven huiswercoaching

Speciale TING agenda

Met de TING-agenda heb ik veel meer overzicht. Ik hoef niet elke keer meer na te denken wat ik nu precies moet gaan doen. Het geeft mij veel meer rust en ik ben minder tijd kwijt aan mijn huiswerk! 

Jigal, leerling