Kort na het intakegesprek krijg ontvang je van ons een uitnodiging voor de workshop ‘De zeven gewoonten die jou succesvol maken!’ Tijdens de workshop krijg je – aan de hand van de zeven gewoonten –  tips hoe jij ‘de leider in jezelf kunt laten opstaan: meer verantwoordelijkheid kunt leren nemen voor jouw eigen leven (op school en daarbuiten). Via grappige en ontroerende films, leuke oefeningen en spel nemen we je mee op deze fantastische ontdekkingsreis.FUN dus, niet iets om tegenop te zien. Je volgt de workshop samen met andere jongeren die instromen in de huiswerkgroep.

Deelname aan de workshop is verplicht. Je leert er namelijk bepaalde begrippen die we ook tijdens de huiswerkmiddagen gebruiken. Via de workshop raak je daaraan al een beetje gewend.

Je eigen leider worden

Bewust je eigen keuzes maken – in plaats van je alles te laten overkomen of zo maar wat te doen – is belangrijk. Waarom? Het maakt jou tot een sterk persoon. Door leider te (leren) zijn over jezelf vergroot je de kans om succesvol en happy te zijn; nu, op de middelbare school, maar ook daarbuiten en daarna!

inschrijven huiswercoaching