Bij TING leer je (effectiever) plannen en verbeter je jouw leervaardigheden. En zorgen we er samen voor dat je huiswerk op tijd en goed af is. Tot zo ver niets nieuws: dit doen andere huiswerkbegeleiders ook!

Wat onze huiswerkcoaching net even anders maakt is dat je bij ons - als extraatje, verweven in de huiswerkuren - handvatten krijgt aangereikt om zelfstandiger, blijer en succesvoller te worden, zowel op school als daarbuiten. Via de introductieworkshop ‘De zeven gewoonten die jou succesvol maken’, de 10-minuten Xperiences, de tips van jouw coaches en je Persoonlijk doelen- en actieplan leer je kritisch naar je eigen leerstijl en -houding te kijken, bewust je eigen keuzes te maken en zelf verantwoordelijkheid te nemen.

'Word je eigen leider!’ noemen we dat, maar eigenlijk is het zo dat je die leider niet hoeft te ‘worden’.... omdat jij die al in je hebt! Het punt is alleen dat jij jouw eigen leider (zoals vrijwel iedereen doet) meestal verstopt achter persoonlijke ‘plaatjes’:(veelal beperkende) gedachten die jij hebt gevormd over jezelf. Plaatjes zoals: ‘ik ben niet goed in wiskunde, ik kan nu eenmaal niet plannen, Engels heb ik nooit gekund, het komt door die leraar dat ik geen grammatica kan, ik ben nu eenmaal dyslectisch, ik hoor er niet bij in de klas...’ enzovoorts. Pffff. Wat een 'ruis' op de lijn met jouw innerlijke leider!

Bij TING motiveren en bemoedigen wij je om de leider in jezelf aan te spreken. Uit je slachtofferschap (hoe echt de ellende soms ook kan voelen!) te stappen. Wees 'proactief', zeggen we dan. Dat betekent zoiets als: neem verantwoordelijkheid voor je leven, ga - al dan niet met frisse tegenzin - moedig aan de slag met school. Vanuit de wetenschap dat jij ALLES in je hebt om te stralen! In onze huiswerkcoaching baseren wij ons (onder meer!) op wat twee Amerikanen - Stephen Covey en zijn zoon Sean - daarover hebben opgeschreven in een wereldwijd bekend boek*: De zeven eigenschappen die jou succesvol maken!

 

*Stephen Covey schreef de managementbestseller ‘De zeven eigenschappen van effectief leiderschap’, een inspiratiebron voor mensen over de hele wereld die meer grip op hun leven willen krijgen. Zijn zoon Sean bewerkte het gedachtegoed tot een boek voor tieners: ‘Zeven eigenschappen die jou succesvol maken!’
Het boek 'de 8 ste eigenschap' verscheen een aantal jaren na het eerste boek. Dit gaat over het vinden van je ' innerlijke stem' en andere inspireren die van henzelf te ontdekken.

 

zeven-eigenschappen-die-jou-succesvol-maken-sean-covey-9789025424510-4-1-image-001    E79ED7EA095128807575B66913584FDF-001    s.covey 8e eigenschap-TING

Banner inschrijven huiswerkcoaching 1

TING huiswerkcoaching: in 5:37 minuten een compleet beeld!

Meer informatie?

Bel: (030) 251 75 70

E-mail: info@ting.nl

Film De 7 gewoonten