'Ik heb het gewoon véél te druk en te weinig tijd. Ik heb school, huiswerk, gamen, tv kijken, WhatsApp, Instagram, Facebook, Snapchat, sporten, muziek, vrienden, feestjes, mijn bijbaantje…. en dan is er ook nog mijn familie. Vind je ’t gek dat ik geen goede cijfers haal op school?!’

Herkenbaar? Is de balans tussen school en alle andere leuke en uitdagende dingen van het leven bij jou ook wel eens zoek? En heb jij ook van die ouders die je achter je vodden aan zitten, om met je huiswerk aan de slag te gaan?

TING biedt uitkomst. Voor jou én je ouders.

Voor jou omdat je bij ons (beter) leert plannen en leren waardoor straks je huiswerk vaker op tijd - en goed!  - af is. Zodat je beter gaat presteren op school en meer tijd overhoudt voor de (andere) leuke dingen in het leven. Voor je ouders omdat ze niet meer met jou in discussie hoeven over het huiswerk, minder tijd kwijt zijn en blij zijn dat je vooruitgaat.

Kies je voor huiswerkcoaching bij TING? Dan kies je voor:

  • 1 tot maximaal 5 dagen per week huiswerkcoaching aan alle leerjaren van VMBO, HAVO, Atheneum, Gymnasium en MBO
  • leren plannen met een speciale agenda die het mogelijk maakt (in tegenstelling tot de gewone agenda’s) om écht te plannen.
  • de introductieworkshop ‘de 7 gewoonten die jou succesvol maken!’  en de 10-minuten ‘Word je eigen leider!’ Xperiences.
  • werken vanuit jouw persoonlijk doelen- en actieplan waarin: jouw schooldoelen voor de komende rapportperiode. En de (meetbaar geformuleerde!) afspraken die jij met jezelf maakt om deze doelen te bereiken.
  • twee keer per schooljaar tussentijdse evaluatie, gericht aan je ouders, met advies en aandachtspunten voor (vervolg cq afbouw) van de coaching.
  • speciaal getrainde, betrokken en bekwame huiswerkcoaches die structuur en houvast bieden, overhoren en maakwerk checken.
  • een positieve en prettige sfeer; een plek waar je graag komt ook al heb je eigenlijk geen zin wink,  en waar écht naar jou wordt geluisterd. (TING is Chinees voor ‘Luisteren met een wijs hart!’)

inschrijven huiswercoaching

8644-suzanne-pakt-tas-in-module