Bij TING ontdek je dat huiswerk leren en maken leuker, gemakkelijker en effectiever kan, waardoor jouw cijfers omhoog gaan. Net als iedereen heb jij natuurlijke voorkeuren bij het studeren. De huiswerkcoach stimuleert en inspireert jou: om jouw sterke punten te benutten en zwakkere punten te verbeteren. Samen onderzoeken jullie handige leertechnieken en slimme foefjes, die precies bij jou passen, om succesvol(ler) te zijn op school.

Basis leren leren

Kort nadat je gestart bent bij TING gaan we tijdens de workshop ‘Leren leren basis’ in groepjes aan de slag met vragen als: wat is er nodig om mijn huiswerk goed te doen? Hoe leer ik voor de verschillende vakken? Welke manieren zijn er om samen te vatten? Hoe bereid ik me voor op een toets? Hoe kan ik mijn concentratie verbeteren?

Snellezen, beter onthouden

Als je wat langer bij TING bent kun je deelnemen aan de workshop ‘Snellezen en Beter Onthouden’, gebaseerd op de inzichten van Mark Tigchelaar. Ontdek hoe je grote hoeveelheden informatie sneller kunt verwerken zonder tekstbegrip te verliezen. Leer vaste patronen in je brein te doorbreken, zodat je informatie effectiever kunt opnemen!

* Mark Tigchelaar is brein-expert en schreef onder meer de boeken ‘Lezen, weten en niet vergeten’ en ‘Haal meer uit je hersenen’. Hij geeft veel trainingen over deze onderwerpen en heeft inmiddels meer dan 70.000 mensen mogen opleiden in de technieken om meer uit het brein te halen.

TING huiswerkcoaching:
in 5:37 minuten een compleet beeld!