Willemiek van Engelenhoven (Huiswerkcoach)

Willemiek van Engelhoven site

Hoi, mijn naam is Willemiek. Enige tijd geleden heb ik mijn bachelor Singer-songwriter aan het ArtEZ conservatorium in Enschede afgerond. Tijdens mijn middelbare schooltijd had ik relatief veel moeite met het plannen en leren van mijn huiswerk. Reden om, in het vierde jaar van mijn HAVO, zelf naar een huiswerkinstituut te gaan. Ik leerde er plannen en effectief te leren. Hierdoor is mijn interesse in het onderwijs verder aangewakkerd en ben ik mij gaan verdiepen in leerstrategieën en methodieken. Ik vind het erg leuk om, juist op grond van mijn eigen middelbareschoolervaringen, samen met leerlingen te zoeken naar leerstrategieën die voor hen werken, hen hierin te begeleiden en samen toe te werken naar mooie schoolresultaten. 

Tristen ter Harmsel (Online Source)

Tristen ter Hamsel WesbstieHoi! Ik ben Tristen en ik vertel je graag wat meer over mezelf. Ik woon nog lekker thuis met mijn ouders en mijn zusje. En ik heb een leuke vriendin, Nataša, waar ik erg blij mee ben. Toen ik op de middelbare school kwam ben ik zelf direct aangeland bij huiswerkbegeleiding. Dit heeft me erg geholpen. Vanaf jaar vier mocht ik het zelf proberen en dit lukte goed. Huiswerkbegeleiding heeft een waardevolle bijdrage geleverd aan mijn leerproces. Nu ik zelf als source werk bij TING, vind ik het superleuk om mensen te helpen en dingen uit te leggen. Mijn sterke kant ligt bij de bètavakken wiskunde, scheikunde en natuurkunde. Ik merk dat veel leerlingen bij TING hier juist moeite mee hebben. Ik hoop dus met mijn kennis deze leerlingen vooruit te helpen zodat zij, net als ik, het al snel zelfstandig kunnen en mooie cijfers halen.

Jelle Elsman (Online Source)

Jelle websiteHoi! Mijn naam is Jelle en ik woon in Rotterdam, waar ik Rechtsgeleerdheid studeer aan de Erasmus Universiteit. Ik heb het altijd al erg leuk gevonden om maatschappelijk zinvol bezig te zijn. Daarom spreekt het werken bij TING mij ook zo aan. Zowel voor mijzelf als voor de leerlingen is TING een goede plek om je te ontwikkelen. Ik merk bijvoorbeeld dat ik steeds beter aanvoel wat een leerling nodig heeft. Daar pas ik dan mijn manier van begeleiden op aan. Ook ben ik beter geworden in het uitleggen en helder verwoorden van bepaalde leerstof. Ik vind het mooi om te zien hoe leerlingen bij TING vooruitgang boeken wat betreft zelfstandigheid en resultaten. Leerlingen kunnen, als ze bij TING starten, soms wat terughoudend zijn op gebieden waar ze moeite mee hebben. Maar al vrij snel zien we ze ‘groeien’. Ik vind het super om daaraan mijn bijdrage te kunnen leveren.